Κάθε μέρα, χιλιάδες τρόφιμα μένουν αναξιοποίητα και καταλήγουν στα σκουπίδια. Μόνο στην Ευρώπη, σπαταλώνται ετησίως περίπου 88 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων, με κόστος σχεδόν 143 δισ. ευρώ, ενώ σε παγκόσμια κλίμακα, η σπατάλη φαγητού αγγίζει το 1/3 όλων των τροφίμων που παράγονται για ανθρώπινη κατανάλωση. Κι όμως, μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό υιοθετώντας νέες συνήθειες και αξιοποιώντας κάθε υλικό, μαζί με τη Maggi. Γιατί, μαγειρεύοντας με Maggi, κάνεις το καλό, καλύτερο.
Δες παρακάτω τρόπους και συμβουλές για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων.